Ma kezdődik a 2014-es European Leadership Forum, az a találkozó, ami már eddig is tíz évgyűrűvel gazdagította az evangéliumi hit iránti elkötelezettségemet. A reggeli igehirdetéseket idén John Lennox tartja, aki sokunk számára egyfajta mentor a hit és a tudomány kapcsolatának kérdéseiben. (És nem is csak ezen a területen.) A programból azt látom, hogy egyik este Peter Akinola, a nigériai anglikán egyház korábbi evangéliumi érseke fog beszélni hozzánk. Akinola az ország északi, muszlim területén szolgált, ott, ahol nemrég a szélsőséges Boko Haram több száz keresztény lányt elrabolt. Lennoxon és Akinolán kívül persze rengeteg más előadó is lesz, és európai keresztény vezetők százai, akikkel jó lesz újra találkozni. Páratlanul termékeny evangéliumi műhelymunka zajlik itt már egy évtizede.

Érdemes megnézni, mit mond az itteni pezsgésről egy amerikai evangéliumi vezető (Wayne Grudem). Ezen a weboldalon pedig több száz videó és hanganyag található korábbi Fórumokról.

Egy hozzászólás a “Évtizedes pezsgő műhelymunka” bejegyzéshez

  • Barbara says:

    De jó, hogy már 10 éve újra és újra szerveződik ez a konferencia!
    Hányan épülnek, tanulnak, fejlödnek ott, és emellé Isten kapcsolatokat is ad és megtart.
    Legyen áldás az idei is sokatok életében!

Hozzászólás

Moderálási elvek
Új hozzászólók kommentjei és a több linket tartalmazó kommentek automatikusan moderálósorba kerülnek. Moderálási elveimről a Magamról fül alatt lehet olvasni.
Archívum