Szünet

2017 júl. 1. | Divinity, Nincs kategorizálva | 7 hozzászólás

A Divinity életében olyan dolog fog most történni, ami eddig nem volt: szünet következik. Hónapokkal ezelőtt eldöntöttem már, hogy júliusban le fog állni a blog, és más nyilvános csatornákon is elhallgatok. Ebben a hónapban igét sem hirdetek. A leállás apropóját az adja, hogy pont húsz éve prédikálok rendszeresen, és pont hét éve gyártom folyamatosan a cikkeket, mindkettő kerek évszám. Egyiket sem untam meg, Istennek való engedelmességből hallgatok most el. Nem hosszú időre, csak egy hónapra. Ezalatt próbálok befelé és felfelé többet figyelni. Meg egyszerűen csak pihenni. Ha valaki ennyi időre sem tud elszakadni a Divinity-től, annak a több mint 800 korábbi bejegyzés valamelyikét ajánlom. A többieknek jó nyarat, viszlát augusztusban!

7 hozzászólás

  1. Gergely Erzsébet

    „…………………………………… Istennek való engedelmességből hallgatok most el. ………………………………………………”

    Tapasztalatból ismerem, mennyire gyümölcsözőek tudnak lenni ezek az elcsen –
    desedési időszakok. Bizonyos vagyok benne Ádám, hogy Isten áldása kíséri rö – vid hallgatásod. Kívánok üdítő pihenést, megújult erővel teljes újrakezdést!

    Erzsi néni

  2. Csaba Tarró

    Áldott pihenést kívánok Ádám!

  3. Marci

    Kedves Ádám!

    Köszönöm, hogy nem csak szavaiddal, hanem tetteiddel is példát mutatsz nekünk Istenre figyelésből, bölcsességből.
    Áldott pihenést és töltekezést kívánok! És gratulálok a jubileumokhoz is, remélem még sok-sok évig fogsz szolgálni mindkét területen! 🙂

  4. Kallard

    Jó pihenést, megérdemled!

  5. Barbara

    Kedves Ádám,
    Tényleg nem lehet egy hönapra elszakadni a Divinity-től, a keresőbe csak „D” betűt kell beírnunk, és azonnal az oldaladat dobja fel 🙂
    De beérjük az új posztokig a régi 800 között való böngészéssel.
    Áldott pihenést, csendességeket, Istennel eltöltött bensőséges időt kívánunk Neked!
    Legyen sok gyümölcse ennek a csendes hónapnak majd.
    Köszönjük azt a rengeteg kincsét Istennek, amit Rajtad keresztül kaptunk az elmúlt években.
    Barbara & Antos

  6. Mi Minden teológia

    Eddig ez a legprofibb teológiával foglalkozó blog amivel találkoztam. Biztos rengeteg munka van vele. Jó pihenést kívánok!

  7. Steve

    Ha valaki a blogszünet idejére egy (szerintem magyar nyelven hiánypótló) filozofáló-teologizáló beszélgetésre vágyik, annak nagyon ajánlom Ruff Tibor „A hit filozófiája” című podcast sorozatát. A sorozat jelenleg a 2. epizódnál tart – ebben az epizódban a kérdező ráadásul név szerint utal Szabados Ádám egyik írására is.

    http://www.hitradio.hu/podcastok/a-hit-filozofiaja

    A beszélgetések témája általában jól illeszkednek az Ádám által ezen a blogon is felvetett témákhoz, és időnként igen érdekes, (nekem legalábbis) újszerű gondolatokat tartalmaznak Tibor válaszai. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK