Apologetikai webináriumok

2014 okt. 5. | Divinity, Filozófia, Tudomány | 1 hozzászólás

Nem tudom, hogy jó ötlet-e internetes szemináriumokat – úgynevezett webináriumokat – tartani. Az ELF-től többször kértek már arra, hogy vezessek ilyet, de még hallgatóként sem vettem részt egyen sem, úgyhogy nem tudom, milyen egy webinárium. Ellis Pottertől hallottam, aki sok ilyet tartott már, hogy a mai technika határait – és a skype valódi lehetőségeit – igencsak súrolja ez az öszvér forma. A mikrofon recseg, az emberek ki-be jelentkeznek, várnak egymás kommunikációjára, a végén meg inkább üzeneteket írnak egymásnak, mert a szavak nem jutnak el rendesen az előadóhoz vagy a résztvevőkhöz. Mások viszont lelkesen meséltek arról, milyen sokat jelentett nekik egy-egy ELF-es webinárium, különösen az, hogy ismert, felkészült előadókkal személyesebb közegben lehetett együtt gondolkodni. Úgyhogy nem tudom. Viszont megígértem barátaimnak, hogy promotálni fogok egy apologetikai jellegű webinárium sorozatot, ami mostanában fog elindulni. Az októberi program így néz ki (lehet jelentkezni rá):

Engaging with Atheists, David Robertson

Science, Mathematics and Beauty, Andy McIntosh (Scientific Apologetics)

Roadside directions for church planters who are feeling “lost” in Latin Europe, Ron Anderson

The Gospel of Jesus’ Wife, Drake Williams

Presenting Christ to 21st Century Non-Christians, David Robertson

Why Scientists Believe, Peter Imming

Aki többet szeretne megtudni a European Leadership Forum által szervezett webináriumokról, a www.foclonline.org honlapon nézzen körül. Ott lehet jelentkezni is rájuk. Ez volt a promóció.:)

1 hozzászólás

  1. Szabados Ádám

    Új webináriumokkal frissítettem a listát.

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK