A Divinity mostantól a facebookon is elérhető!

2020 márc. 1. | Divinity, Kultúra, Spiritualitás, Teológia | 1 hozzászólás

Azt reméltem, hogy ezt megúszhatom. Évek óta noszogattak, hogy vigyem fel a Divinity-t a facebookra is, de két fő okból nem léptem meg ezt eddig. Egyrészt nem akartam felrobbantani az életemet azzal, hogy a nélkülözhetetlen elektronikus csatornákon túl, amelyeket így is alig győzök gondozni, még egy hatalmas kommunikációs felületet nyitok. Valamikor élni is kell. Másrészt kifejezetten aggasztónak tartom, mennyire ki vagyunk szolgáltatva egy magánplatformnak, amely sokszorosan bizonyította már, hogy nem méltó a bizalmunkra, mert nincs felette igazi kontroll, és a kapcsolatainkat is kivezeti a normális, háromdimenziós valóságból. Bíztam abban, hogy a facebook jelentőségét veszti, mielőtt használnom kellene. Tévedtem. Úgyhogy elfogadva a kommunikációs szokásokat, amelyeket megváltoztatni nem tudok, beadtam a derekam, és a Divinity számára létrehoztam egy hivatalos facebook oldalt. A facebook nekem továbbra sem lesz a személyes kapcsolattartás eszköze (senki ne bántódjon meg, hogy nem jelzem vissza!), de a Divinity tartalmához ezután könnyebb lesz a hozzáférés, lehet a cikkeket azonnal lájkolni és osztani! A tartalmas beszélgetések remélem, ezután is itt, a kommentfolyamban maradnak. Ez volt a harmadik ok, amiért kerültem eddig a facebookos megjelenést. Nekem ez most egy Rubicon. Alea iacta est…

1 hozzászólás

  1. Mohai Zsolt

    Kedves Ádám!
    Szeretném e-mailben felvenni Veled a kapcsolatot egy ötlet miatt. A téma miatt megkerestem rajtad kívül Bódi Mátyást és Nagy Gergelyt is.
    Lehetséges ez a Facebook nélkül?
    Üdvözlettel:
    Mohai Zsolt

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK