Megjelent Somody Imrével közösen készített Különvélemény podcastunk újabb (negyedik) része! Ebben az epizódban a koronavírus-járvány a téma, pontosabban az, hogy mit mondott róla Yuval Noah Harari, a Jeruzsálemi Egyetem történész professzora, és John Lennox, az Oxfordi Egyetem matematikusa. Egyikük ateista, a másik keresztény nézőpontból közelít a témához, mi pedig a különvéleményünket fogalmazzuk meg a podcastban. (Az új epizód a régiekkel együtt innen letölthető.) Külön érdekesség, hogy mikor a Divinity facebook oldalán ki akartam emelni az erről hírt adó posztot, a facebook ezzel az üzenettel utasította el a kiemelést: „Ez a hirdetés nem jelenhet meg, mert hamis, félrevezető vagy megtévesztő állításokat népszerűsít.” A visszajelzésben kértem, írják le, hogy a hirdetés milyen hamis, félrevezető vagy megtévesztő állítást népszerűsít. Addig is, amíg a válasz megérkezik, kérlek, népszerűsítsétek a podcastot!

(Frissítés: Azt hallottam, hogy a facebook a koronavírus témát állítólag szűri, ezért nem engedélyezik a poszt kiemelését. Ha ez így van, akkor sem értem, miért azt jelzik vissza, hogy a poszt hamis, félrevezető, megtévesztő állításokat népszerűsít.)

5 hozzászólás a “Különvélemény – Harari vs. Lennox a koronavírusról” bejegyzéshez

 • Éva says:

  Koronavírus tekintetében félni kötelező, innentől minden hamis, félrevezető, megtévesztő, és nem gondolom, hogy választ fogsz kapni … Az információs szabadság odalett. NEKÜNK Bibliánk van: ami abban van, és napjainkban RÁISMERÜNK, nekünk ennyi elég kell legyen.

 • doki says:

  Már a Különvélemény is tiltott dolog. Mert olyan a Szép Új Világban nem lehet. Illetve nem megengedett. 🙂

 • Ádám, Isten hozott a Facebook csodás világában. Nekem a Szivar-galaxis képem cenzúrázták ki, mert tilos dohány terméket népszerűsíteni. Próbáltam érvelni, hogy ez egy kicsit más, de a humán cenzor sem értette, mi a baj. 🙂 Ez volt az, hogy lásd, mennyire dohány termék: https://fenyeslorand.hu/m82/

 • Szabados Ádám says:

  Mondjuk az tényleg egy szivar.:)

  Egyébként az első élményem az volt, hogy ezt a cikket nem tudtam posztolni (mert a címben lévő szó gyűlöletbeszéd). Meg sem próbáltam érvelni, hogy ez irónia, meg hasonlók, miután hallottam egy jobboldali újságíró történetét, aki a saját fényképét (teljesen semleges képet) tette ki, és gyűlöletbeszéd miatt letiltották. Amikor jelezte, hogy az csak egy fénykép róla (!!!), visszaírtak, hogy a dolgot kivizsgálták és fenntartják az ítéletet…

 • Éva says:

  Nevetgélünk meg kötelező egy ELMARADOTT emberrel foglalkozni … csak azért mert véleményvezér, ja igen, ezt értem. De komolyan venni http://davidwilkersonprfcia.blogspot.com/2008/01/david-wilkerson-prfcia.html próféciákat kell főleg amikor ilyen gyors változások vannak.
  Megértem, a nagy örömet, hogy megjelent a könyved, kedves Ádám. Az idők jeleire azért … figyeljünk nagyon és “fussunk össze” ha már ki, ki Babilonból !

  A FB dicséretére legyen mondva, dobta nekem ezt a videót érdeklődési kör alapján 😀 40 perc, de ez az édes fiú, testvérünkként, így betért az otthonomba 🙂 https://www.facebook.com/329576277135399/videos/1651572981632948

Hozzászólás

Moderálási elvek
Új hozzászólók kommentjei és a több linket tartalmazó kommentek automatikusan moderálósorba kerülnek. Moderálási elveimről a Magamról fül alatt lehet olvasni.
Archívum