Megint ELF

2013 máj. 27. | Divinity, Közösség | 4 hozzászólás

Itt vagyok megint az ELF-en (European Leadership Forum), de most már nem Egerben, hanem a lengyelországi Wisłában, kb. 30 fős magyar kontingenssel. A feszített program mellett idén nem valószínű, hogy fogok tudni tudósítani, de azért megpróbálok egyszer még életjelet adni magamról. Megint nagyszerű előadók tucatjai vannak itt, és több mint hétszáz résztvevő, Európa minden tájáról. Első este Al Capone közeli rokona (tényleg!), Jim Cecy mondott néhány szót a szexuális tisztaság fontosságáról, aztán Glynn Harrison angol pszichiáter beszélt az identitás kérdéséről. A sorok közt ott ül Os Guinness, Ellis Potter, Wayne Grudem, Becky Pippert, Richard Winter, Eckhardt Schnabel, Bobb Biehl, William Edgar, Andrew Fellows, és sokan mások. A reggeli igehirdetéseket a svéd Stefan Gustavsson tartja. Hatalmas megterített asztal vár bennünket, mindenféle mennyei jóval…

4 hozzászólás

 1. kéfás

  Ami az előadókat illeti: Becky Pipert-nek iszonyúan örülök… fantasztikus szolgája Istennek! Bár többen is ismerhetnék Magyarországon….

  Ami az ottani időtöket illeti: hálás vagyok ezért a pár napért s remélem mindannyian feltöltekezve értek majd haza!

 2. csabosz

  Ádám, nem gondoltál rá, hogy ilyen esetekre regisztrálsz magadnak egy twitter fiókot? Sokan követnénk a rövid mondatokat. Legalábbis én biztos. Ez lenne a mazsola, a kalács meg az, amikor megírod a beszámolót a blogon.

 3. Németh Laci

  Ádám egy hibát találtam… Az utolsó mondatban… Nem mennyei jó volt az asztalokon, hanem eföldi… De tény, hogy brutálisan jó volt!

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK