Kerekasztal-beszélgetés a Barnevernetről

2016 jún. 11. | Divinity, Társadalom | 15 hozzászólás

Ahogy már utaltam rá, május végén kerekasztal-beszélgetésen vettem részt, melynek témája az állam és a család, konkrétabban a norvég gyermekvédelmi szolgálat (Barnevernet) és a Bodnariu család ügye volt. A beszélgetést a European Leadership Forum szervezte a lengyelországi Wisłában. Résztvevők: Einar C. Salvesen norvég pszichológus, akit szakértőként vontak be számos Barnevernet-ügybe, Paul Susman, az Európai Bizottság jogásza és a Bodnariu szülők ügyvédje, Tarjei Gilje norvég újságíró, valamint én, teológusként. A moderátor Peter Saunders, a Christian Medical Fellowship igazgatója volt. A beszélgetésre még a Bodnariu gyerekek ügyében hozott kedvező ítélet előtt került sor, de a hasonló esetek sokasága miatt időszerűségét sajnos nem vesztette el.

Akit érdekel, itt megnézheti a beszélgetést. (A hallgatóságtól érkezett kérdések és az azokra adott válaszok sajnos nincsenek a felvételen.)

15 hozzászólás

  1. Miklós

    Nagyra tartom, ha valaki ki áll, nem csak a saját, hanem mások jogaiért is, hiszen ez jelenti azt, hogy valaki igaz ember, de két gondolatom azért van ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy elég könnyen igazolható a Biblia alapján, hogy a szocializáció, vagyis a parancsolat megtartása magasabb rendű elv, mint a biológiai származás. A másik, hogy szélsőségesen téves értelmezés az, ami a moderátor részéről elhangzott, hogy minden hatalom Istentől van. Isten jogot adott a közösségnek arra, hogy törvényeket alkosson, ítélkezzen és az ítéletet végrehajtsa azért, hogy a bűnözést fékentartsa, ennyi. Annak felelőssége, hogy ez a hatalom helyesen működjön az embereké.

  2. Szabados Ádám

    Miklós,

    Pál apostol mondja azt, hogy minden hatalom Istentől van (Róm 13,1). Más kérdés, hogy ez pontosan mit jelent. A moderátor is erre kérdezett rá.

  3. Szabados Ádám

    Az alábbi történetben egy norvég szülő írja le, hogyan szökött a családjával a Barnevernet elől (thrillerbe illő módon) egy meg nem nevezett országba. A kommentet itt találtam, egy cikk alatt, melyben egy másik családról van szó, ahol pedig arra való hivatkozással lépett fel a Barnevernet, hogy a kislány túl hosszan ölelte az apját.

    „It does not seem very likely, does it? That a child`s hugging of a father is interpreted as flirting by people who are supposed to be regarded as professionals on children and their relationships towards parents?

    Well, I would not believe much of what is written on pages like this, until i felt the breath of barnevernet in my own family. I was one of the people who generally held barnevernet to be a helper of kids and families, and that the cruel stories we heard were exceptions, or rather individual experiences where only part of the story was told.

    Just as Julian Chan, we eventually found relief from several years of torture inflicted upon us by the barnevernet. We had been shuffled here and there. I was thrown out of my own home. I was pushed to move back. Suspicion. Allegations. Below the belt accusations. Twice in a couple of years we had cases running to take away all our children permanently.

    A friend of mine took us to the airport. We discretely checked in while the kids and my wife were waiting in the car. Then we rushed the kids to “foreign departure”, anxiously waiting to get onboard the plane. The County Board meeting was due in few weeks, and we knew that we statistically would be without children after that.

    It was strange that deliverance from the ongoing stress and fear which had become a part of our life, should be given to us by a foreign airline carrying the whole family to a country people usually dont flee to. It was strange to land on an airport in a country which we usually dont regard as a true democracy, to walk down the stairs and just feel the urge to kneel and kiss the concrete. For the first time in years the family was free again. My wife and I were once again the ones to make decisions in the family.

    Well, that was the feeling. We would not dare to take the family back to Norway. Families from Norway seeking refuge abroad in socalled modern times is not science fiction. It is reality”

    „Glad you made it out with the children. Others were not so lucky. There are stories of families placed on no-fly lists and stopped at the airport.” – írja a honlap gazdája.

    „Yes… even though neither me nor my wife have ever been prosecuted or convicted of any crime, and even though what we were doing was perfectly legal, we did not tell more than just a few that we were going. I had also heard the stories, and I knew that they would not let us go had they known what we were up to. We left the country on a sunday morning so that the school should not alarm the CPS until we were safe. We had a connecting flight from Stockholm, Sweden, and stayed the whole day at Arlanda airport. However I do not trust authorities in Denmark and Sweden on norwegian CPS-matters, and I was not relaxed until we took off to our final destination, feeling the touch of God after such a long time in darkness.”

  4. Miklós

    Nem akartam a moderátor fejét leharapni, szerepéből fakadóan azt kérdez, amit aktuálisnak gondol. A jelentés viszont szerintem nem más kérdés, ez egy annyira általános mondat, hogy a jelentése teljesen a szövegkörnyezettől függ. De meg volt a helyes válasz, hogy Istennek kell inkább engedelmeskedni, mint embereknek, ami ugyanaz, mint a bibliai jelentés a Róm 12-13 alapján, vagyis hogy az a hatalom van Istentől, ami az Ő haragját hajtja végre azon, aki a rosszat teszi, azon, azért és olyan mértékben, ami ennek megfelel. Minden ettől való eltérés emberi akarat és emberi felelősség, és mint ilyen, emberek által megkérdőjelezhető, javítható és javítandó. A gyerekekért, a szülőkért, mindazokért, akik elhagyni kényszerültek otthonukat, talán épp a norvég olaj elfüstölögtetése miatt.

  5. KGy

    Kedves Ádám!

    Csak a te hozzászólásaid meghallgatására volt eddig időm, de azokkal 100%-ban egyet értek! (Amennyiben tudom, megnézem a videó többi részét is.)

    Az Úr Jézus áldja szolgálatod ezen területét is!
    Imádkozunk, hogy ez a norvég szervezet ne okozhasson több kárt, és Isten gyógyítsa meg az eddig keletkezett sebeket, állítsa helyre a szétszakított családokat!

    Olyan jó tudni, hogy nem a sátáné az utolsó szó!
    Jézus azért jött, hogy az ördög munkáit lerontsa, és hiszem az ellenség családrombolásának ezt a munkáját is le fogja rombolni!

  6. Szabados Ádám

    Ámen.

  7. Szabados Ádám

    Ha valakinek még van gyomra szembesülni az ijesztő valósággal, ami a „nordic” modell mögött van, olvassa el ezt és ezt a cikket, valamint a hozzászólásokat. Okuljunk belőlük, amíg van választásunk! Ne jöjjön ide ez a dolog, semmilyen jólét nem ér ennyit.

    A június 11-i oslói demonstráción Marianne H. Skanland norvég professzorasszony két dolgot sürgetett: 1) kapjanak általános amnesztiát az állam által elrabolt gyerekek, és mindegyikük azonnal térhessen haza szüleihez, ha szeretne; 2) sürgősen cseréljék le a jelenlegi tankönyveket, amelyekből a szociális munkásokat képzik, és vizsgálják felül a rendszert működtető ideológiát (ahogy a Glasznoszty idején Gorbacsov tette).

  8. Szabados Ádám
  9. Simonné Papp Ágnes

    Szerintem nagyon kellett az, hogy a keresztyén vezetők sokasága hallja ezt a beszélgetést. A kérdésem az lenne, hogy lett ennek valami foganatja náluk? Leesett-e valakinek, hogy nem jól van az úgy, ha Te vagy az egyetlen kriscsön lídör Európában, aki képviseli ezt az ügyet?

  10. Szabados Ádám

    A pszichológus és az újságíró (mindketten norvégok) visszajelezték, hogy tanulságos volt nekik a beszélgetés és új szempontokat értettek meg. A románok végtelenül hálásak voltak. A Bodnariu házaspár is megköszönte a kiállást. Mások is köszönetet mondtak. A beszélgetés további utóéletét nem ismerem, de az biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen „kriscsön lídör” Európában, aki tett az ügyért.:)

  11. dzsaszper

    A július végi ausztrál dokumentumfilm alapján Einar Salvesen próbálja minimalizálni a veszteségeket és segíteni az érintett szülőket. https://www.youtube.com/watch?v=C-PzrwliUk4 ld. különösen 5:22-7:20 között.

    Egy plusz megjegyzé, nem hiszem hogy komoly: nemrég bukkantam rá, hogy egy ukrán ortodoxok által alapított patriarchátus megkereste a Hágai Nemzetközi Bíróságot, emberiség elleni bűncselekményt gyanítva — a kérdés az, hogy a Barnevernet gyakorlata tekinthetó széleskörű vagy szisztematikus támadásnak civilek ellen, ha igen, akkor onnantól a többi dolog stimmel és egyebekben korrekt emberiség elleni bűncselekményről beszélni…
    Arra viszont alkalmas, hogy kedves norvégok, ne akarjatok annyira biztosra menni a gyermekvédelmetekkel, hogy az emberiség elleni bűncselekmény sem számít… talán elgondolkodtatja őket…

  12. Simonné Papp Ágnes

    Kedves Ádám!
    Örülök ezeknek a visszajelzéseknek is. Jó, hogy írod ezeket, de remélem nem értetted úgy, hogy ezek nélkül értelmetlennek van haszontalannak találnám ezt az akciódat. Ellenkezőleg! Nagy jelentőséget tulajdonítok neki mindenképpen. Viszont a keresztyén egyházak, vagy mondhatnám úgy is, hogy az Egyház állásfoglalását, kiállását, közös (vagy akár csak egyetlen nagyobb közösség egyöntetű vagy felülről vezérelt) fellépését nem látom elegendőnek a helyzet súlyosságához képest. Én még azt is indokoltnak látnám, hogy a pápa nyilatkozatot adjon ki erről. Most itt nem a pápaság témájába akarok belemenni, hanem a nagyságrendeket próbálom vázolni, amennyire szerintem a keresztyénségnek ki kellene nyilvánítania, hogy ez így nem mehet tovább. Amennyire széles körben a világ tudomására kellene hoznia szerintem az egyháznak azt, hogy mit gondol erről (még az sem egyértelmű, hogy a keresztyének többsége a Barnevernet működését tragikusnak találja, ha egyáltalán tudomása van az egészről). Részemről az emberiség elleni bűncselekmény stimmel, de természetesen tudom, hogy ez jogi kategória, amelynek megvannak a számomra ismeretlen részletes feltételei. De nem látom azt Európában, hogy ezt képviselnénk. Abban reménykedtem, hogy ha több száz keresztyén vezető meghallgatja ezt a beszélgetést, akkor ez esetleg változhat. Egyelőre nem látom, hogy változna, de tisztában vagyok azzal, hogy nem csak az van, amit én látok. Ezért kérdeztem. 🙂

  13. Szabados Ádám

    És még a kérdésedre: keresztény szervezetek és egyházak szervezésében szeptember 23-án Bécsben lesz egy nemzetközi szimpózium a norvég gyermekvédelmi szolgálatról. A kétnyelvű eseményről a média is közvetít és élőben az interneten is követni lehet majd.

  14. Gergely Erzsébet

    „…………. (még az sem egyértelmű, hogy a keresztyének többsége a
    Barnevernet működését tragikusnak találja, ha egyáltalán tudomása van
    az egészről).”

    Én is azok közé tartozom, aki ezen a blogon ismerkedem ezzel a tragikus
    problémával. Ezt megelőzően nem találkoztam vele. De van más, napjainkat
    érintő esemény, amivel szintén itt szembesülök először. „Mellbevágó” tud
    lenni.

  15. Éva

    A NEMZETKÖZI BÜNTETŐBÍRÓSÁGNAK szóló feljelentés szövege – végre – pontosan az, ahogy erről megszólalni/írni kell szerintem: dzsaszper, te láttad mindig ezzel a súllyal! Pl. hogy a Bodnariu kislányok TUDTÁK hogy őket ELRABOLTÁK. http://vkpatriarhat.org.ua/en/?p=13029 majd’ minden keresztény egyház megkapja, hiszen annyira komolyan veszik, hogy az üdvösségünket emlegetik „ha mindnyájan meg nem tértek, elvesztek”.
    A magyar szöveg a FB oldalról:
    Barnevernet Elleni panasz
    Címzett: A Nemzetközi Büntetőbíróság Hága
    A Bizánci Katolikus Patriarchátus ezúton folyamodik a Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) azzal a kéréssel, hogy a Barnevernet vezetők vagy a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze által meghatározott más személyek felelősségre legyenek vonva és az ICC elé legyenek állítva, az emberiség elleni bűncselekmények és népirtás bűntettének elkövetése végett, melyet Norvégia területén követtek el 1990-től kezdődően, a Nemzetközi Büntetőbíróság a Római Egyezmény hatálya alá tartozó 5., 6., 7. cikke alapján.
    Barnevernet tényszerűen egy független fasiszta állam Norvégiában, mely gyermekekre vadászik. Megvannak a saját törvényei és nem elszámoltatható sem a norvég kormány, sem a norvég király, vagy a norvég bíróságok, sőt az ENSZ előtt sem. A Barnevernet (Gyermekjóléti Szolgálat) teljesen büntethetetlen. Gyermekek elrablása vált az alapjává egy gigantikus üzletnek, az úgynevezett szociális szolgáltatások által. 2015-ben a Barnevernetnek 4300 alkalmazottja volt. 53.000 gyermeket üldöznek átlagosan évente. Néhányukat közülük már ellopták, néhányan gyakorlatilag veszélyeztetettek, hogy el lesznek rabolva. A született gyermekek száma Norvégiában évente mindössze 60.000. Norvégia összlakossága 5.000.000. Barnevernet költségei 2015-ben elérte a 11,8 milliárd norvég koronát, ami körülbelül 1250000000 €, azaz mintegy 1400000000 $! (Kb. 392 milliárd Ft – a szerk.)
    Milyen okokkal lopja el a Barnevernet gyermekeket a szülőktől?
    – Az anya nem a Barnevernet gyermekpszichológusának tetsző omlettet készít és túl vastag szelet kenyeret ad a gyermekének.
    – Amikor mosta a gyermekét, az anya sok szappant használt.
    – Az apának megsérült a lába, és nem tud felmászni a létrán; ezért nem tudja leportalanítani az ablakkeretek tetejét.
    – Az anya kis termetű – ha a lánya magasabb lesz serdülőkorban, az anya nem lesz képes elérni.
    – A szülők szeretik a gyermeket, és így nem akarják azt, hogy eltávolítsák őket. Ez állítólag bizonyíték arra, hogy a szülők nem működnek együtt a szociális szolgáltattal.
    Bár az Európai Emberi Jogi Bíróság rámutatott, az emberi jogokat sérti a Barnevernet, semmi sem változott! Sőt, az ENSZ főbiztosa is bírálta Norvégiát, hogy rendszeresen megsérti az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat ugyanúgy, mint ahogy megsérti a nemzetközi egyezményeket is. Ismét semmi sem változott, éppen ellenkezőleg – a bűnözés fokozódik!
    Tények a bűncselekményekre:
    1) A statisztikák szerint, Barnevernet volt a felelős 702 gyermek halálesete kapcsán, amikor is úgynevezett befogadó családnál helyeztek el 1990 és 2001 között gyermekeket. T. Zdechovský képviselő hangsúlyozza, hogy ugrásszerű növekedése van a gyermekhalandóságnak jelenleg, ami egy ismételt sürgős oka lenne egy vizsgálatnak a „Barnevernet” köreiben.
    (Forrás: http://www.hlavnespravy.sk/smrt-odobrateho-norskeho-…/501535)
    2) A szülők ellen gyártott vádak alapján, a Barnevernet visszaél a hivatalos hatalmával és súlyos bűncselekményeket követ el. Következésképpen az összes kiemelt gyermek közül átlagosan 59 követ el öngyilkosságot évente! Ez népirtó rendszer, az emberiség elleni bűncselekmény elkövetése, elítélni a szülőket, az illegálisan büntetni őket, bárminemű bizonyíték vagy bűnösség nélkül. (Forrás: http://www.norge.ru/bergseth_barnevaern/)
    3) „A „tiszta” nemzet irány veszélyes lehet Skandináviában” – ez volt a főcíme egy cikknek, melyet az „Aftenposten” újság publikált 2014. május 23-án. Az újságírók azt jelentették, hogy 10-ből 9 fogyatékos gyermeket ölnek meg Norvégiában, mint „hibás” gyermeket. (Forrás: http://inform-relig.ru/news/detail.php…). és http://www.aftenposten.no/…/-Sorteringssamfunnet-er-farlig-….
    4) „Ha a ruhák beszélni tudnának” – mobil kiállítás tanúskodik arról, hogy 0-6 éves korú gyermekek az erőszak és a kegyetlenség áldozatává válnak. Ugyancsak a Barnevernet gyümölcse. A kiállítás nem csak ruhákat mutat be, hanem még a játékait is a 40 gyermek áldozatnak. (Forrás: http://ivolin.ru/v-norvegii-prohodit-vy-stavka-od)
    5) Tomáš Zdechovský képviselő, aki aktívan dolgozik két cseh gyermek visszatérésével kapcsolatban, akiket a norvég Barnevernet lopott el, egy botrányos halálesetet jelentett be. A három éves kisfiú meghalt többszörös késszúrás okozta sebekben és fej ütések következtében egy 13 éves fiú által, akivel együtt „nevelkedett” egy úgynevezett nevelő családnál. (Forrás: http://www.hlavnespravy.sk/smrt-odobrateho-norskeho-…/501535)
    6) Amint azt jelentette norvég tv-csatorna NRK 2014 március 6-án -, több tucat állam követelte, hogy Norvégia szüntesse be a bevándorlók és a turisták családi ügyeibe való beavatkozást az országukban. A diplomaták követelik, hogy minden Barnevernet által elkobzott gyermek Norvégiában kerüljön vissza a családjukhoz: „Ez egy bűncselekmény, a gyermekek tömeges jogellenes elvitele.” (Forrás: http://www.juvenaljustice.ru/index.php/ hírek / 1489-zemlja-brejvika-Norvegija-voruet-detej-u-priezzhih) Az ellopott cseh gyerekek visszatérését is többször követelte a Cseh Köztársaság elnöke Milos Zeman. Hiába! A cseh állampolgárok petícióját és a fél ezres tüntetést a norvég nagykövetség előtt hasonlóképpen figyelmen kívűl hagyták.
    7) A „Mammas Svik”c. könyvet (Norvég Anyu Csebenhagyása) egy 26 éves nő írta, aki mint egy kislány, volt kitéve szexuális visszaéléseknek nevelőszülőknél 4-12 évesen. A fő karakterek ebben a könyvben szintén a norvég jóléti rendszer „Barnevernet”-tel kapcsolódnak, akik nemcsak hozzájárultak a gyermekek nevelőszülőktől származó szexuális zaklatásához, hanem közvetlenül részt is vettek orgiákban. (Forrás: http://file-rf.ru/news/10546)
    8) Barnevernet oly módon működik, hogy először ellopja a gyerekeket a szüleiktől, és csak ezután keresi a bűncselekménye indokát. Barnevernetnek csak egy névtelen telefonhívásra van szüksége egy abszurd váddal: túl sok, vagy kevés játékot, egy gyermek egy szomorú pillantással … Ezek tömeges bírósági bűncselekmények. Hasonló gyakorlatot volt megfigyelhető a fasisztáknál a bűncselekményeik jogi feljegyzéseinél. (Forrás: http://www.juvenaljustice.ru/…/1139-barnevarn-i-zaschita-de…)
    9) Barnevernet eltávolított három gyermeket az édesanyjuktól azzal az indokkal, hogy túl egyszerű ünnepi tortát sütött a gyermek születésnapjára. Ezt bejelentette a központi norvég újság, a „VG”. Egy cikk jelent meg a 2014. május 2-án, amely megerősíti, hogy Barnevernet (Norvégia gyermek rendőrsége) „megmentette” a gyerekeket a gondatlan anyától a külső rendeletre és figyelmeztetés nélkül. (Forrás: http://www.juvenaljustice.ru/…/1507-v-norvegii-detej-teper-…)
    10.) 2013. január 14-én egy norvég ügyvéd értesítette az orosz állampolgárt Irina Bergset-et, hogy kötelessége lenne egy millió rubel összeget fizetni a norvég pedofilnak aki visszaélést követett el az ő fia, Michael Bergset ellen. Barnevernet úgy határozott, hogy az orosz állampolgár fiát (inkább egy norvég-a szerk.) pedofilnak adja. Az orosz anya és testvére meg voltak fosztva a gyermekkel való kapcsolattartás minden formájától, beleértve a Skype-ot és a telefont is. Pontosan ez az, ahogy gyermeket eltávolító és nevelőszülőknél elhelyező rendszer működik. Az anyának kell finanszíroznia az ő ellopott gyermekének abúzusát! (Forrás: http://norge.ru/news/2013/01/26/20987.html)
    (A hölgy itt említi a cikkben, hogy miután belemélyedt az információgyűjtésbe a norvégiai pedofíliás esetekkel kapcsolatban, ha 1%-át ismerte volna a kutatottaknak, be sem tette volna a lábát abba az országba.- a szerk. )
    11) A norvég Barnevernet fiatalkori rendőrsége elleni tiltakozó gyűléseket tartottak az elmúlt években Norvégia nagykövetségei előtt Oroszországban, Sri Lankán, Indiában, Szomáliában és Norvégiában is. Tiltakozásokat ebben az évben, 2016-ban is tartottak, a norvég nagykövetségek előtt számos országban – eredmény nélkül: Varsó, Vilnius, Tallinn, Stockholm, Bratislava, London, Edinburgh, Dublin, Moszkva, Riga, Stavanger, Bécs, Prága, Brno …
    (Forrás: http: //www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php? Jpostid = 260317458 & journalid = 3536288 & go = next & categ = 0, http://protiproud.parlamentnilisty.cz/…/1717-pokrokovy-naci… -nesmi-projevit-lásku-Anders Breivik–dite-barnevernetu-prevychova-podle-Hitlera-brzy-iu-nas-desitky-tisic-deti-ročne-predmetem-statniho-byznysu-demnostrace-po-cele-evrope.htm )
    12) 2013. május 3-án egy szankcionált gyülekezést tartottak a Barnevernet ellen a norvég városban Trondheimben. Elisabeth Bettan Kjelstad, a találkozó szervezője azt mondta egy interjúban: „Dolgoztam Barnevernetben, három unokám van a „gondozásukban”. Láttam a rendszert belülről, és azt akarom, hogy az emberek tudják meg, hogy milyen bűncselekmények zajlanak ott. „A motor ami a Barnevernet bűncselekmények mögött van, az a hatalmas üzlet, ami a lopott gyerekekben van. (Forrás: http://www.juvenaljustice.ru/…/1281-juvenalnaja-justitsija-…)
    13) A csecsemőknek és a többi gyermeknek a norvég óvodákban hetente egyszer jut egy meleg étel. Az anyák aggódnak emiatt, és kérik, hogy a gyerekek az óvodában legalább kétszer kapjanak meleg ételt egy héten. Ennek eredményeként a norvég pedagógusok közvetítik a gyermekek eltávolítását azoktól az anyáktól, akik elégedetlenek a étkezési rendszerrel. Ezek a gyerekek a Barnevernet bűnözők karmai közé kerülnek. (Forrás: liveinternet.ru/tags/норвежская+детская+полиция)
    14) Norvégiában 1/5-ét minden gyermeknek (200000 az egymillióból) már eltávolították a szüleiktől. (Forrás: http://panteleimon.org.ua/konec-sveta-dlya-semi/)
    15) Mr Morozov a fiával jött Norvégiába. A fiú 6 éves volt, elkezdett iskolába járni, és a tanára megszerette őt. A gyermek okos volt és jól viselkedett, és a tanár megkívánta őt saját magának. Telefonált a Barnevernetnek, megrágalmazta az apát, a Barnevernet személyzet érkezett, és elvette a fiút az apjától. Ez a cinikus és álnok asszony pedig megkapta a gyermeket, plusz egy millió koronát a Barnevernet bűnözők által. (Forrás: http://www.nakanune.ru/articles/16956/)
    16) 2014. november 1-jén a LifeNews részleteteket közölt egy lány az eltávolításáról Norvégiában, akit elvittek a szüleitől csak azért, mert mosatlan edényt találtak a saját otthonában. (Forrás: http://lifenews.ru/mobile/news/144079).
    Tekintettel arra, hogy a fent említett jogellenes cselekmények, különösen súlyos emberiség elleni bűncselekmény elemeket tartalmaznak, amelyek a Nemzetközi Büntetőbíróság hatáskörébe tartoznak, a Bizánci Katolikus Patriarchátus, amely védi Isten törvényeit és az erkölcsi értékeket, ezáltal panaszt nyújt be a Nemzetközi Büntetőbíróságnak. Követeljük, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság azonosítsa az emberiség elleni bűncselekményeket elkövető tetteseket a Nemzetközi Büntetőbíróság a Római Egyezmény 5., 6., 7. Cikkének értelmében és vonja felelősségre a Barnevernet vezetőket és más személyeket, akiket a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze még meghatároz.
    + Illés
    a Bizánci Katolikus Patriarchátus Pátriárkája
    + Metód OSBMr + Timothy OSBMr
    titkár püspökök
    http://vkpatriarhat.org.ua/en/?page_id=9564
    2016. július 20.
    cc – (másolatot kapnak):
    Vatikáni Államtitkárság és a katolikus püspökségek
    Moszkvai és Konstantinápolyi Patriarchátus és az ortodox püspökség
    Más keresztény egyházak képviselői
    Európa elnökei és kormányai
    Az Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Kína elnökei és kormányai
    Utóirat: Felhívjuk a figyelmét a Vatikán vallási vezetőinek, az ortodox patriarchátus vezetőinek, a protestáns felekezetek vezetőinek, valamint a különböző civil szervezeteknek és magánszemélyeknek, hogy nyújtsanak be szintén panaszt a Barnevernet ellen, és kövessék példánkat. Ha közömbösek maradnak, kinyilvánítják, hogy egyetértenek a gyermekek ördögi rendszerben maradásával! Ez egy olyan rendszer, melyben embertelen kínzások és a gyermekek szexuális zaklatása van jelen. A Barnevernet bűntettei nem csak Norvégiára hoznak le átkot, hanem azokra az államokra is, melyek tétlenül csendben maradnak!
    A tömegtájékoztatásnak kötelessége nyilvánosságra hozni a tömeges bűncselekményeket! A hallgatás az együttműködés bűncselekménye auto népirtás még a saját nemzetének is! „Ha meg nem tértek, mindnyájan elvesztek!” (Lk 13: 3)
    Minden nemzet, egyesüljetek! Írj, kopogtass, kiálts, amíg a Barnevernet bűnözőket jogosan meg nem büntetik, és meg nem oldódik!!!

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK