Tűzfal LIVE: Otthonunk, a teremtett világ

2023 szept. 4. | Divinity, Kultúra, Spiritualitás, Teológia | 2 hozzászólás

A Tűzfallal nem teljesen pihentünk ezen a nyáron, sőt, kipróbáltunk egy rendhagyó formát: az élő podcastelést. A felvétel augusztus végén, nagyon késő este készült Vajtán, a Kaposvári Keresztény Gyülekezet nyári konferenciáján. Ebben az élő epizódban Bolyki Lacival arról beszélgetünk, hogy mit jelent embernek lenni a teremtett világban és hogyan viszonyul a természethez az új teremtés. A beszélgetés végén (valamikor éjfél körül) kérdésekre is válaszolunk. Nemsokára új, rendes részekkel és további érdekes témákkal is készülünk. A LIVE epizódot itt hallgathatjátok meg.

 

2 hozzászólás

  1. Erzsébet Gergely

    Habár a beszélgetők és a hallgatóság a késői időpont miatt fáradtak lehettek, ennek ellenére rám üdítően hatott úgy a tematizált, mint a kérdés – válasz rész. A poénokon is jókat derültem. Köszönet Ádámnak, Lacinak és a kérdezőknek.

  2. Erzsébet Gergely

    Föntebbi kommentemhez kapcsolódva:

    Az viszont bölcstelen ötlet volt, hogy később nyitottam a beszélgetésben megemlített, eddig számomra ismeretlen csatornára. Személyesen nekem „sikamlós” útnak bizonyult (Jeremiás 23:12).

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook Pagelike Widget

Archívum

LEGUTÓBBI HOZZÁSZÓLÁSOK